Is there a man page for the Telnet Proxy?

This forum includes general topics related to managing Cilutions products.

Is there a man page for the Telnet Proxy?

Postby Henry.G » Sun Aug 19, 2012 7:56 pm

I am running a Telnet Proxy on a Windows machine as an application? Is there a man page discussing the command line parameters?
Henry.G
 
Posts: 45
Joined: Mon Apr 25, 2011 12:54 pm

Re: Is there a man page for the Telnet Proxy?

Postby Cilutions Support » Tue Aug 21, 2012 6:43 pm

NAME:

udptunnel - provide telnet access from a server in a customer's data center to STBs deployed over the Internet.

USAGE:
Code: Select all
udptunnel -c 127.0.0.1 23 <agentid> <localNIC> <udp_port> 127.0.0.1 23

DESCRIPTION:

This program is provided by Cilutions and lets a support engineer run a local telnet client on a server in the data center and connect through the Telnet Proxy to a remote STB. It works in collaboration with Cilutions Telnet Server on remote STBs configured to operate in proxy mode.

SERVICE PARAMETERS:
Code: Select all
SERVICE PARAMETERS:
          <agentid>      set by the remote STB operator. By default this is the serialno of the STB.
          <localNIC>     the IP address on the data center server where it should listen for incoming tunnel messages
          <udp_port>    the incoming udp port carrying tunnel messages. This udp traffic should be forwarded to the local server by the data center's firewall using port forwarding. It should also correspond to the settings in the STB.



EXAMPLE:
udptunnel.exe -c 127.0.0.1 23 GF3111D0021932 192.168.1.114 11111 127.0.0.1 23

OPERATIONAL NOTES:
Wait for "OK" (which means that the STB has registered with the Proxy)

Start up a telnet client on the data center's server (e.g., the telnet command that comes with windows) and telnet to the local machine (e.g., telnet 127.0.0.1). As alternative you can run a telnet client from another machine with access to the data center server (e.g., telnet 192.168.1.45 where 192.168.1.45 is the server in the data center).

A login prompt for the remote STB should appear. Proceed accordingly.
Cilutions Support
Site Admin
 
Posts: 139
Joined: Mon Feb 07, 2011 3:03 pm


Return to Remote Management General Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron